Adveni medical s.r.o.

Hlavním cílem společnosti bylo a je nabízet lidem odkázaným na bezlepkovou dietu nové spektrum chutí pečiva (především chleba) a navíc toho dosáhnout bez ingrediencí pro bezlepkové pečení dodnes tak obvyklých jako je sója (sójová mouka, sójový lecitin) a deproteinovaný pšeničný škrob, které jsou sice v bezlepkovém pečení velmi nápomocné, avšak jsou to alergeny.

Těmto se cíleně vyhýbají od samého počátku. Alergie na sóju se často přidružuje k onemocnění celiakie, přesto výrobci směsí sóju stále tak často používají. Touto cestou společnost nechtěla jít. Současná legislativa, která teprve nedávno zařadila deprotein. pšenič. škrob mezi alergeny, ukázala, že toto rozhodnutí bylo už ve své době velmi prozíravé.  Směsi jsou tak vhodné nejen pro celiaky, ale i pro alergiky a pro osoby s NCGS. Směsi naopak obsahují nutričně cenné a i netradiční plodiny jako jsou např. quinoa, teff, amarant, atd., a to v množství až 25 % (dle receptury).

Nešetří ani semínky (až 42 % ve směsi) a pro své zákazníky neustále hledají zajímavé ingredience a vyvíjí originální chuťové kombinace. Záleží nám na výživové hodnotě našich produktů, které tak dosahují na mnohá výživová tvrzení.

Neustále se snaží rozšiřovat portfolio vlastních výrobků. K směsím na chléb již přibyly směsi na krekry, směsi na muffiny, a  směsi univerzální na:

a) kynuté

b) třené

c) jemné pečivo

Zásadní vlastnost, kterou všechny výrobky musí splňovat, je snadná příprava pro spotřebitele.

  • Řadit dle:
  • 29 položek celkem

Stránka 1/1

Stránka 1 z 1 - 29 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.